Előfizetői tartalom

Erotikus műtárgyak aukción

Portfolio
Az erotika a művészetnek mindig is alapvető témája és inspirációja volt. Már az őskori művészeti alkotásoknál, mint a Willendorfi Vénusz esetében is az egyik legalapvetőbb téma volt a test és a szexualitás. Az erotika nyílt kimondása sok korban tilos volt, így ennek az egyik legjelentősebb és legeredetibb megnyilvánulási területe a művészet volt - írja a műtárgy.com.

A műtárgy.com legújabb ajánlójában olyan műtárgyak közül válogattunk, melyek mind az erotika témájához köthetőek és a közeljövőben kerülnek kalapács alá. A fiatal kortárs magyar festőművész, Verebics Katalin képén két, csak monogrammal jelzett női testet láthatunk erotikus pózban. 1. Verebics Katalin: R és M Kikiáltási ár: 40.000 Ft A 20. század jelentős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés