Előfizetői tartalom

Hobó, Bizottság, Neurotic: az 1980-as évek legjobb zenei plakátjaira lehet licitálni

Portfolio
A plakát sokáig a könnyűzenei koncertek legfontosabb hirdetési formája volt. A műtárgy.com most olyan, jellemzően 1980-as évekbeli magyar zenei plakátok közül válogatott, melyeknek nem csak a tartalmuk, hanem a dizájnjuk is különleges. Az 1980-as évek koncertplakátjainak többek közt azért is lett divatja az elmúlt években, mert a korszak két fontos gyűjtőjének, Szőnyei Tamásnak és Bp. Szabó Györgynek a posztereit többször is kiállították, utoljára a Pokoli aranykor című tárlaton.

Műkereskedelmi szempontból a plakátoknak nagy előnye az is, hogy különösen jó választást jelenthetnek a kezdő gyűjtőknek, hiszen ezekre már akár pár ezer forintért is lehet licitálni, így nem kell nagyobb kezdőtőke vagy kockázatvállalás sem hozzá. Az alábbiakban hat olyan plakátot mutatunk be, melyek mind elérhetőek lesznek a következő hetek hazai árverésein. A Biztosság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés