FONTOS Új benzinárstop az asztalon, a kormány jövő héten tárgyal róla
 
Előfizetői tartalom

Júniusban jön az első Műtárgyak Éjszakája

Portfolio
2017 június 10-én első alkalommal, de hagyományteremtő szándékkal rendezi meg a Műtárgyak Éjszakáját a műtárgy.com, összefogva a hazai műtárgypiac legfontosabb szereplőit. A délután háromtól este tízig tartó, árverésekkel, beszélgetésekkel, kiállításokkal és koncertekkel színesített programsorozat célja, hogy megmutassa a nagyközönségnek azt, hogy milyen izgalmas a műkereskedelem világa. Mivel a Műtárgyak Éjszakáján az összes program ingyenes, így minden érdeklődőnek lehetősége lesz közelebb kerülni és könnyed keretek között megismerni a műtárgypiac sokszor zártnak tűnő világát.

Sokan féltve őriznek családi ereklyéket, örökölt műtárgyakat otthonukban, de eddig nem volt alkalom ezeket szakértőknek is megmutatniuk. Erre a Műtárgyak Éjszakája remek alkalom lehet! A BÁV azokat is várja, akik többet szeretnétek megtudni értékeikről. Annak, akik érdeklődnek a régi bútorok, bútorstílusok iránt, annak szívből ajánlhatjuk a BÁV mini bútorbecsüs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés