Előfizetői tartalom

Képzőművészeti falatozások a karácsonyi menüsor előtt

Portfolio
Ha Karácsony, akkor családi összejövetelek, ha családi összejövetelek, akkor hangulatos beszélgetések és közös étkezések az asztal körül, többfogásos menüsorok, halászlé, töltött káposzta, beigli, zserbó - és folytathatnánk a sort a végtelenségig, hiszen ahány ház, annyi szokás. Bevásárlólisták születnek, előkerülnek a családi receptek, sütemény illata tölti be az otthonokat. Persze nem mindenkinek jut ideje fejedelmi lakomák és desszert-költemények létrehozására, az ételek azonban így vagy úgy, de általában megjelennek az ünneplések közepette és a rokonlátogatások során.

A konyhai munkálatokban nem tudunk segíteni, és még van is egy kis idő az ünnepi lakomákig, ezért aztán a műtárgy.com-nál úgy gondoltuk, hogy ínyencségekkel kedveskedünk az Olvasóinknak, nevezetesen olyan aukciós tételekkel, amelyeken ételekkel találkozhatunk. Mindent a szemnek, a válogatás garantáltan bűntudat nélkül fogyasztható! Közhely, hogy a reggeli a nap legfontosabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés