Előfizetői tartalom

Kortárs művészet karácsonyra!

Portfolio
Karácsonykor sokan szeretnénk valami emlékezetessel kedveskedni családunknak, barátainknak, erre ideális választás lehet egy kortárs műalkotás is, amelyek közül most hat izgalmas darabot mutat be a műtárgy.com. A karácsony előtti időszak mindig csúcsszezonnak számít a hazai aukciós piacon, de egyelőre kevés árverést rendeznek kizárólag kortárs művészeti alkotásokból. Idén télen azonban kimondottan erős kortárs művészeti anyag várja a licitálókat, amelyben a pályakezdő alkotóktól a befutott kortárs művészek képeiig sok különböző mű közül lehet vásárolni.

Az alábbiakban hat izgalmas kortárs művészeti alkotást mutatunk be, amelyekre licitálni lehet a karácsony előtti hazai aukciókon. Karácsonyi ajánlónk "legkarácsonyibb" hangulatú képe ez a Bada Dada alkotás. A művész Újvidéken született, az 1990-es évektől élt Magyarországon, ahol nem csak képzőművészként, hanem Tudósok együttes tagjaként is híressé vált.Bada Dada:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés