FONTOS A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán
 
Előfizetői tartalom

Magyar festményekbe fektetnél? - Itt a lehetőség

Portfolio
A 20. századi magyar festészet kétségkívül a hazai művészettörténet egyik legizgalmasabb korszaka közé tartozik. A számos történelmi fordulat között sok művészeti irányzat virágzott, és szerencsére sok nagyszerű művész kiemelkedő műveket alkotott. A műtárgy.com most ezek közül válogat nyolc olyat, melyekre hamarosan licitálni is lehet.

Ahogy azt a múlt heti cikkünkben bemutattuk, a nagynevű, befutott művészek alkotásai jellemzően stabil, de tőkeigényes befektetésnek számítanak a műtárgypiacon. A 20. századi magyar művészet szép számmal hátrahagyott olyan műveket, melyek nem csak befektetésként érdekesek, hanem a művészeti értékük is kiemelkedő. Mattis-Teutsch Jánosnak ez a képe absztrakcióvá sűríti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés