Előfizetői tartalom

Merülj el a festmények lebilincselő világában! - Te is lehetsz festménybecsüs

Portfolio
Szenvedélyed a művészet? Érdekelnek a festmények és megismerkednél a műtárgypiac izgalmas világával? Mindig is érdekelt, hogyan lehet megállapítani, hogy mi eredeti és mi a hamisítvány? Elméleti tudásodat gazdagítanád, esetleg gyakorlati ismeretekkel egészítenéd ki? Van számodra egy jó hírünk! A Kogart szeptember végén induló festménybecsüs képzését bárki elvégezheti, aki kikapcsolódásként vagy hivatásszerűen foglalkozik a festményekkel. A tanfolyam művészettörténész hallgatók számára is nélkülözhetetlen, az egyetemi képzés során kisebb hangsúlyt kapó gyakorlati ismereteket nyújt.

A képzésben részt vevők megismerkednek a művészettörténet stíluskorszakaival, nagyobb alkotóival, valamint a műtárgyvédelemmel. Betekintést kapnak a műkereskedelem érdekfeszítő világába és olyan jogi ismereteket sajátítanak el, amelyek nélkülözhetetlenek egy galéria, illetve egy árverőház működtetéséhez. A tanfolyam elméleti ismeretanyagát a gyakorlati foglalkozások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés