Előfizetői tartalom

Minden művész mellé kellene egy menedzser

Portfolio
A Werk Akadémia a tavaszi félévtől kezdve ismét elindítja a Képzőművészeti menedzser szakját. A képzést, mely elsősorban gyakorlati, praktikus menedzsment tudást ígér, olyan tanárok neve fémjelzi, mint Hegedűs Orsolya, az acb Galéria vezetője, Kovács Krisztina, a Várfok Galéria művészeti vezetője, Ledényi Attila, az Art Market Budapest igazgatója és Révész Emese művészettörténész (Magyar Képzőművészeti Egyetem).

Ennek kapcsán a szak új mentorával, Bérczi Lindával (aki többek között a Budapest Art Week igazgatója), beszélgetett a műtárgy.com arról, hogy kiket vár és milyen tudásokat, megközelítéseket kínál a február 20-án induló szak. Hogyan pozícionálja magát a Werk Akadémia Képzőművészeti Menedzser (Kurátor) képzése a már létező kortárs műgyűjtői és kurátori...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés