Előfizetői tartalom

Műtárgybefektetés kezdőknek és haladóknak

Portfolio
A mai, egyre magasabb árakat elérő műtárgypiaci trendek korában egyre inkább előtérbe kerülnek a műtárgyak befektetési aspektusai. Ezért is hirdette meg a műtárgy.com idén őszre ismét tavalyi teltházas, három részes műtárgybefektetési előadássorozatát, melyen a hazai műtárgypiac kiemelkedő szakértői fogják elemezni az aktuális piaci folyamatokat úgy, hogy a kezdő és haladó gyűjtőknek is támpontot adjanak.

A Deloitte Art as an investment Why should art be considered as an asset class? című, a műgyűjtés befektetési aspektusaira koncentráló kutatása szerint a műtárgyakat érdemes egy önálló pénzügyi eszközosztálynak tekinteni az olyan hagyományos eszközosztályok mellett, mint a kötvények, részvények, az ingatlan és az arany. Elemzésük szerint bár a műtárgypiac tradicionálisan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés