Előfizetői tartalom

Mutasd Magad! - Zsemberi-Szígyártó Miklós

Portfolio
Zsemberi-Szígyártó Miklós Lewis Carroll Alice Csodaországban című művéhez készült illusztráció sorozatával a Mutasd Magad! pályázat első három legjobbja közé került. Mikós jelenleg a METU tervezőgrafika mesterszakos hallgatója képgrafika specializáción, valamint a Szily Kálmán Nyomdaipari Szakiskola tanulója. 2014-ben végzett képi ábrázolás alapszakon a METU-n, akkor még BKF-n.

Zsemberi-Szígyártó Miklós a Mutasd Magad! kiállításon.Az Alice Csodaországban illusztráció sorozat 12 darabból áll, így dolgozva fel a regény 12 fejezetét. A megjelenő karakterek hosszas tervezés szüleményei, de érdemes a háttérre is figyelmet fordítani, hiszen az jelzi a tulajdonképpeni cselekményt. Azonban nem konkrét helyszíneket kapunk, hanem elgondolkodtató négyszögeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés