Előfizetői tartalom

Öt kiállítás, amit ősszel mindenképp látnod kell!

Portfolio
A szeptember nem csak a diákoknak, hanem a múzeumoknak és galériáknak is mindig újrakezdést jelent. Ilyenkor számtalan új kiállítás nyílik, melyek közül sokszor nehéz választani, ezért a műtárgy.com most kiválogatott néhányat az idei ősz legígéretesebb kiállításai közül. A napsütötte őszi napokon a sétával egybekötött kiállítások nagyszerű kikapcsolódási lehetőségek, legyen a tárlat akár a Várban a Nemzeti Galériában, vagy épp Szentendrén.

Ez az ősz különösen erős lesz a kortárs művészeti tárlatokban. A kortárs fotónak például olyan nagymesterei mutatkoznak meg Budapesten, mint Sebastiao Salgado és Korniss Péter. Emellett a fluxus művészet tendenciáiról is átfogó kiállítást rendez a Ludwig Múzeum, a kortárs művészeti trendek szélesebb áttekintésére pedig az Art Capital vállalkozik. A klasszikus művészetet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés