Előfizetői tartalom

Figyelmeztetés érkezett a műtárgypiacról - még meg lehet nézni a neves kiállítást

Portfolio
Tudta, hogy Berény Róbert elképesztően jó reklám plakátokat készített? Vagy azt, hogy a napjainkban az alkalmazott grafikában egyre többet megjelenő kaktusz az 1920-as évek festészetében is gyakran használt motívum volt? Ha igen, azért, ha nem, akkor azért, de irány a Virág Judit Galéria "Berlin-Budapest 1919-1933" című tárlata. - a műtárgy.com ajánlásával.

A Virág Judit Galéria három részes kiállítás sorozata az 1920-as években egy-egy kulturális központnak tekinthető városban alkotó magyar festőművészeket hivatott bemutatni, akik aktív részesei és alakítói voltak az ott zajló pezsgő művészeti életnek. Ennek első állomása Berlin, de hátra van még Róma és Párizs.Virág Judit Galéria - "Berlin-Budapest 1919-1933" című...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés