Előfizetői tartalom

Több mint 100 pontot emelkedett a Dow, csúcson zárt a Nasdaq

Portfolio
Az amerikai tőzsdék nyitásakor láttak napvilágot olyan hírek, miszerint a görög kormány és tárgyalópartnereik már technikai szinten készítik elő a megállapodást és azt hamarosan véglegesíthetik is, ami az uniós vezetők cáfolatai ellenére is igencsak feldobta a tengerentúli tőzsdéken a hangulatot. A mai jelentős erősödés részben a tegnapi mélyrepülés utáni korrekciónak is tekinthető, ugyanis fontos makrogazdasági adatok a kereskedési órák alatt ma nem kerültek publikálásra. A Dow Jones 121 ponttal és 0,67 százalékkal erősödött, míg a Nasdaq közel 1,5 százalékos emelkedéssel megdöntötte eddigi záró csúcsát. Az S&P500 0,9 százalékot tudott erősödni.

2015. május 27. 22:15 Megosztás Csúcson zárt a Nasdaq, nagyot ment a Dow Közel 0,7 százalékos és több mint 121 pontos erősödést könyvelhetett el ma a Dow Jones, míg az S&P500 végül plusz 0,92 százalékon zárt. A Nasdaq 1,47 százalékos pluszban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés