Előfizetői tartalom

Nem vagyunk felkészülve arra, ami jön, és minden befektető életét felforgatja

Tényleg okosabb lesz az ügyfél, ha több információt kap? Meg lehet maradni független szolgáltatóként a piacon? Az ügyfél vagy a szolgáltató fizesse az elemzéseket? - csak néhány kérdés azok közül, amelyeket feltettünk a magyar alapkezelőknek, bankoknak, brókercégeknek és privátbankoknak a január 3-tól életbe lépő MiFID 2. kapcsán. Valószínűleg ők maguk is meglepődnek azon, milyen eredmény született a válaszokból.

Jön a MiFID 2. - Termékfejlesztés és termékértékesítés a gyakorlatban A MiFID 2-vel kapcsolatos legfontosabb kérdésekre keresi a válaszokat a Portfolio szeptember 7-ei konferenciája. Ne maradjon le róla, regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Piaci konszenzus? Az nincsJanuár 3-án lép életbe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés