Előfizetői tartalom

Nyugdíjba vonulnál 40 éves korod előtt?

Portfolio
A nemzetközi sajtóban már-már napi szinten kerül elő az "early retirement", mint fogalom, de a "korai nyugdíj" lehetősége már beszivárgott hazánkba is. Ma már egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy idejekorán felhagyjunk a mindennapi robottal, és fiatalon, a harmincas éveink közepén, negyvenes éveink elején elmenjünk "nyugdíjba". Ahhoz, hogy korai nyugdíjazásunk lehetősége ne csak hiú ábránd legyen, előre meghatározott stratégiára, azaz tudatos pénzügyi tervezésre, és a meghatározott célok elérésének alárendelt, hozamképes portfólió felépítésére van szükség. Erre az egyedülálló és izgalmas területre kalauzoljuk el az érdeklődőket következő befektetői klubunkon.

Előadók: Takács Szabolcs, a 30as nyugdíjas című blog szerzője Veresegyházi Gábor, online értékesítési vezető, Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. Loncsák András, vezető részvényportfólió menedzser, Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. Paku Dénes, kiemelt ügyfélszolgálati munkatárs, Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. Moderátor:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés