Előfizetői tartalom

Még egyszer a pénztári teljesítményekről (Vélemény)

Hamecz István
Ha megfelelően mérjük és értékeljük a magánnyugdíjpénztárak eddigi teljesítményét, akkor kiderül, hogy a hozamok terén a nagy pénztárak egyáltalán nem maradnak el lényegesen a kis, független pénztáraktól, sőt, a bruttó hozamokban még meg is előzik őket - mutat rá Hamecz István, az OTP Alapkezelő elnök-vezérigazgatója Matits Ágnes korábbi véleményére reagáló írásában, amit az alábbiakban változatlan formában teszünk közzé.

Kapcsolódó cikkünk2009.11.30 13:30 Minden pénztár teljesítménye azonos? (Vélemény)"Meglehetős szomorúsággal olvastam Matits Ágnes statisztikus írását a pénztárak teljesítményéről, ahogy már akkor is szomorú voltam, amikor állításai egy beszélgetés keretében elhangzottak. A Figyelő és a Heti Válasz konferenciáján, ahol Matits Ágnessel egy panelben voltunk valóban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés