Olyat mondtak be a lengyelek, amit senki más nem mert még az EU-ban

2017. december 7. 09:42    
nyomtatás
 
Miközben az EU-tagállamok többsége saját jogrendszerében már felkészült a MiFID 2 januári bevezetésére, a lengyelek bejelentették: ők leghamarabb csak március végén, április elején tudnak megfelelni az európai irányelv előírásainak - számol be a hírről a Warsaw Business Journal.

Portfolio Tanácsadó Központ - A jövő lehetőségei itt kezdődnek. Vagyon - profi megoldások

A lengyel pénzügyminisztérium közlése szerint a MiFID 2 nemzeti implementálását célzó javaslatot csak december második felében terjesztik elő a miniszteri tanácsnak, így annak elfogadása a parlament által februárban várható.

Ezek alapján a MiFID 2 lengyel bevezetése és az annak való megfelelés legkorábban március végén, április elején várható.

Nemrégiben írtunk arról, hogy sok EU-s országban a jogalkotók még mindig azon dolgoznak, hogyan tudnák teljesen beépíteni saját jogrendjükbe az új irányelvet, köztük vannak a lengyelek is:

2017.10.18 14:40 Olyan szigor lesz Magyarországon, amilyen a briteknél és a németeknél sem

Címlapkép: Shutterstock

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Tematikus cikk

Varázslatos ünnepek az osztrák Alpokban (x)

Egyedülálló hangulat, felejthetetlen ünnepek, havas hegycsúcsok. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium