FONTOS Visszatér a rettegett benzinárstop?! Hajszálnyira vagyunk az autósok rémálmától
 
Előfizetői tartalom

200 milliós bírsággal büntetett az MNB egy forexcéget

Portfolio
Az MNB engedély nélkül végzett befektetési szolgáltatási tevékenység és bejelentés hiányában végzett közvetítői tevékenység miatt összesen 195,8 millió forint bírságot szabott ki a Seychelle-szigeteken, illetve Belize-ben bejegyzett, egyaránt 5Gulden Corporation Ltd. nevű társaságokkal szemben, és megtiltotta, hogy azok engedély vagy bejelentés hiányában befektetési szolgáltatási, illetve függő ügynöki tevékenységet végezzenek - írja sajtóközleményben az MNB.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) hivatalból indított piacfelügyeleti eljárás keretében vizsgálta, hogy a Belize-ben, illetve a Seychelle-szigeteken székhellyel rendelkező, egyaránt 5Gulden Corporation Ltd. elnevezésű társaságok végeznek-e, vagy végeztek-e - rendszeres gazdasági tevékenységük keretében - az MNB engedélye nélkül befektetési szolgáltatási tevékenységet, illetve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés