Előfizetői tartalom

Egy magyar befektetés, amely minden mást földbe döngöl

Portfolio
Immár öt éve tartják bűvöletükben a magyar lakosságot az állampapírok. A sorozatos kamatcsökkentés ellenére még az MNB legfrissebb adatai sem utalnak arra, hogy bármely más megtakarítási forma az állampapírok közelébe férkőzött volna népszerűségben. A befektetési alapok piaca immár két és fél éve tetszhalott, és a lekötött betéteknek is leáldozott. Egyedül a készpénz és a látra szóló betétek mutatnak érdemi növekedést az állampapírokon kívül. Pedig a lakosság pénzügyi vagyona reálértéken is újabb rekordszintre került, így lenne lehetőség a nagyobb diverzifikációra.

Portfolio Öngondoskodás 2017 A magyar megtakarítási piac jövőjéről szól keddi Öngondoskodás 2017 konferenciánk, ne maradjon le! Információ és jelentkezés Az MNB pénzügyi számlák statisztikái alapján 46 053 milliárd forintra emelkedett június végére a magyar háztartások bruttó pénzügyi vagyona...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés