FONTOS Izrael döntött: indul az ellencsapás, Irán szörnyű bosszúval fenyegetőzik
 
Előfizetői tartalom

Ezek voltak 2014-ben a lakosság kedvenc állampapírjai

35,5%-kal nőtt év eleje óta a lakossági állampapírok piaci állománya 2014-ben, csak júniusban 162,6 milliárd forinttal gyarapodott a hó végi állomány szeptemberhez képest. Fordulatoknak és érdekes sztoriknak a múlt évben sem voltunk híján, ráadásul több lakossági kedvenc is tarolt 2014-ben. Az alábbi cikkben 10 érdekes ábrán mutatjuk be a 2014-es év lakossági állampapír piacának jellemzőit és megmutatjuk azt is, hogy mely három állampapír után kapkodtak a befektetők.

Befektetés 2015 Ehhez hasonló témákról is szó lesz a Portfolio február 3-án megrendezésre kerülő Befektetés 2015 konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Így teljesítettek a lakossági állampapírok 2014-ben. Változó volt 2014-ben a lakossági állampapírok piaca. Majdhogynem négyhavonta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés