Előfizetői tartalom

Ezekkel a befektetésekkel kaszálhatsz, ha bejön a guru jóslata

Portfolio
Júliusban felülvizsgálja az EU és Amerika az Oroszországra kivetett szankciókat, az olajár pedig stabilizálódhat. Úgy tűnik, minden adott ahhoz, hogy a jelenleg igencsak alul árazott Oroszország elkezdjen végre jól teljesíteni, olyan fejlődő piaci szaktekintélyek, mint Mark Mobius is ralit várnak az orosz gazdaságtól. Megnéztük, milyen lehetőségei vannak egy magyar befektetőnek megcsapolni Oroszország hozamait, ha kockáztatna, de nem akkorát, hogy közvetlenül egy-egy részvényt vesz meg.

Befektetési alapokÖsszesen két BAMOSZ-tag alapkezelő van, amely kezel orosz részvényalapokat Magyarországon; az OTP és az Aegon. Ezek az alapok is megérezték a szankciókat, még nem sikerült a 2014 év óta elszenvedett esést kitermelniük, de idén szépet raliztak.Persze külföldi alapokat, ETF-eket is vásárolhatunk, ezeknek viszont lehetnek sajátos kockázatai (partnerkockázat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés