Előfizetői tartalom

Felfüggesztett az MNB egy befektetési céget

Portfolio
Az MNB ma közzétett határozatában részlegesen felfüggesztette a Geo Professional Portfolio Zrt. tevékenységét. A felfüggesztés a szolgáltató ügyfél-kötelezettségeinek igazolt teljesítéséig, vagy azok - az MNB előzetes engedélyével történő − más befektetési vállalkozás általi átvállalásának igazolásáig tart. Ezzel egyidejűleg a jegybank a szolgáltató tevékenységi engedélyét a feltárt működési jogsértések miatt a fenti feltételek bármelyikének igazolását követő nappal való hatályosulással vissza is vonta. A szolgáltató a tőkepiaci területen csekély súllyal és kisebb ügyfélkörrel rendelkezik - írja a felügyelet sajtóközleményben.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) ma publikált határozatában részben felfüggesztette a Geo Professional Portfolio Zrt. (Geo Professional) portfoliókezelési befektetési szolgáltatási, valamint a kapcsolódó (tanácsadási és elemzési) kiegészítő szolgáltatási tevékenységekre vonatkozó tevékenységének folytatását. A Geo Professional a felfüggesztés ideje alatt újabb ügyféllel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés