Előfizetői tartalom

Gyanús befektetési ügynökre csapott le az MNB

Portfolio
A fogyasztók sürgetése és a termékek lényegi jellemzőiről nyújtott valótlan tájékoztatás miatt sértheti a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot tiltó törvényt az Invest and Trade Kft. befektetési ügynöki gyakorlata - állapította meg a jegybank fogyasztóvédelmi vizsgálata. A befektetési ügynök kiterjedt tevékenysége és kommunikációs gyakorlata miatt az MNB versenyhivatali eljárást kezdeményezett.

Portfolio Öngondoskodás 2017 Október 17-én Portfolio Öngondoskodás konferencia, ne maradjon le! Információ és jelentkezés A Magyar Nemzeti Bank (MNB) fogyasztóvédelmi célvizsgálatot folytatott le az Invest and Trade Pénzügyi Tanácsadó és Marketing Kft. (Invest and Trade Kft.), a ciprusi engedéllyel rendelkező...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés