Előfizetői tartalom

Hiába a cafeteriaváltozás, nem számíthatunk több nyugdíjpénzre jövőre

Portfolio
A jelenlegi közel 44%-ról 40,71%-ra csökken az önkéntes pénztárak munkáltatói befizetéseire terhelt adókulcs jövőre, ennek ellenére arra nem számíthatunk, hogy a munkáltatók jelentős része a megspórolt adókeretből növeli jövőre a pénztárakba történő befizetéseket, de legalább a további csökkenés miatt sem kell aggódnunk - hangzott el az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének (ÖPOSZ) sajtótájékoztatóján.

Az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ) végzett egy kutatást a pénztártaggal kapcsolatban lévő munkáltatók köreiben, melyből azt akarták kideríteni, hogy állnak majd hozzá a jövőre várható cafeteria adóváltozásokhoz. Körülbelül 300 munkáltató adott választ. A kutatásból kiderül, hogy a leghatékonyabb jutattatási forma a munkáltatók szerint továbbra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés