Előfizetői tartalom

Jobb a szomszédod biztosítása, mint a tied? Lehet, hogy ezért

Portfolio
Ha egy befektetéssel egybekötött biztosítást akarunk indítani (unit-linked), két gyakori költségmodellel találkozunk; az egyik szerint a biztosító a költségalapot az első néhány évben csökkenti jelentős (30-50 százalékos) költségekkel, a másik szerint a biztosító arányosan von el költségeket a biztosításból a futamidő évei alatt (5-10 százalék, ugyanígy az első néhány évben megképzett díjtartalékból). Kiszámoltuk, melyikkel járunk jobban, mint ügyfél, és hogy melyik éri meg a biztosítónak.

Biztosítás 2016 A magyar biztosítási szektor jelenéről és jövőjéről kiemelten szó lesz a Portfolio Biztosítás 2016 konferenciáján - Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Összevetettünk két, látszólag ugyanakkora összeget elvonó fiktív unit-linked terméket. "A" biztosítás tizenöt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés