Kíváncsi vagy, mennyire gondolkodsz másképp, mint a többiek? Szavazz!

2017. október 13. 17:02    
nyomtatás
 
Gondolkodtál már azon, hogy lakásra, nyugdíjra, kocsira vagy nyaralásra költenéd megtakarításod? Kíváncsi vagy, hogy céljaid mennyire hasonlítanak vagy éppen különböznek másokétól? Mennyire vagy jártas a befektetési döntések világában? Hajlandó vagy magasabb kockázatot vállalni, ha cserébe magasabb hozamhoz juthatsz? Most elmondhatod!

A kérdőív eredményeit október 17-én, a Portfolio Öngondoskodás 2017 konferencián mutatjuk be. Ne maradjon le róla!Portfolio Tanácsadó Központ - A jövő lehetőségei itt kezdődnek. Vagyon - profi megoldások

Az Erste Bankkal immár harmadik éve közösen készített rövid kérdőívben arra keressük a választ, hogy milyenek a magyarok megtakarítási szokásai, melyek a közös célok és miben különbözünk, amikor pénzt teszünk félre. Szánj rá te is 5 percet és segítsd a munkánkat azzal, hogy kitöltöd a kérdőívet.

Az eredményeket október 17-én, a Portfolio Öngondoskodás 2017 konferencián mutatjuk majd be, akkor kiderül, hogyan állnak az öngondoskodáshoz a Portfolio olvasói.

Címlapkép: Shutterstock

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Tematikus cikk

Villámgyorsan megszárad a kéz: felejtsd el a sort a mosdóban (x)

Több mint 1000 vendég törölheti szárazra kezeit pillanatok alatt. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium