Előfizetői tartalom

Magasabb hozamot szeretnél? Így spórolj az adón!

Sokszor elgondolkodunk azon, hogyan lehetne megtakarításainkat a lehető legjobb feltételekkel és legegyszerűbb módszerek mellett befektetni. Az már csak hab a tortán, ha mindezért még adót sem kell fizetni. Ma már erre is van megoldás, mégpedig a tartós befektetési számla keretében. Ehhez persze olyan kérdésekre is választ kell találnunk, hogy milyen időtávra kell lekötni a pénzt, mi történik a számla feltörése esetén és ki az, aki végül befizeti az adót. Ezekre a kérdésekre gyűjtöttük össze a válaszokat az alábbi cikkünkben.

Portfolio Öngondoskodás 2014 Ehhez hasonló témákról is szó lesz az október 30-i Öngondoskodás 2014 konferenciánkon. Információ és jelentkezés Mire kell figyelni tartós befektetési számla megnyitásakor?. Először kezdjük egy kis gyorstalpalóval. A tartós befektetési számla (TBSZ) előnye abban rejlik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés