Előfizetői tartalom

Magyar üzletemberre és cégeire csapott le az MNB

Portfolio
Az MNB azonnali hatállyal megtiltotta az Albaland Kft.-nek, a belize-i PINK ROCKS GROUP Ltd.-nek és a két cégben tulajdonos W. Attila magánszemélynek, hogy jogosulatlanul bármely, jegybanki engedélyhez vagy bejelentéshez kötött tevékenységet, különösen függő ügynöki vagy pénzügyi szolgáltatás közvetítése tevékenységet végezzenek. Az MNB az ügy kivizsgálására piacfelügyeleti eljárást folytat.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) az Albaland Kft., a PINK ROCKS GROUP Ltd. és W. Attila tevékenységének vizsgálatára hivatalból piacfelügyeleti eljárást folytat. Ennek célja megállapítani, hogy az érintettek végeztek/végeznek-e bejelentés hiányában a befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról szóló törvény szerinti függő ügynöki, illetve üzletszerűen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés