Előfizetői tartalom

Már csak két hetük van dönteni a TBSZ-eseknek

Portfolio
Már csak két hét van az év végéig, ami az ünneplés mellett azt is jelenti, hogy azok, akik az első TBSZ-ciklusban, öt éve nyitották meg a számlájukat, most először adómentesen juthatnak hozzá a pénzükhöz, és annak hozamához. Nekik és az új befektetőknek is két hetük maradt, hogy elhelyezzék megtakarításukat egy új TBSZ-en, különben egy évet csúsznak.

Van TBSZ-emIdén körülbelül 34 ezer befektetési Tartós Befektetési Számla (TBSZ) és 15,5 ezer betéti számla jár le, ezek tulajdonosainak el kell dönteniük, hogy mit kezdenek a szerződésekkel. Számukra a következő lehetőségek adottak: Kiveszik a pénzt a TBSZ-ből. Ez automatikusan megtörténik futamidő végén, a számlán lévő pénz visszakerül az értékpapírszámlára. Tovább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés