Előfizetői tartalom

Mibe fektessünk 2015-ben?

Portfolio
Idén sem kerülhetjük ki a kötvény- és részvénypiaci kilengéseket, így még nehezebb lehet megtalálni a jó befektetési sztorikat és beszállási pontokat. Jó hír viszont, hogy a kisebb és nagyobb kockázatot vállaló befektetők is megtalálhatják maguknak a tuti befektetési lehetőségeket, csak körültekintően kell szemlélni a piacot. Mostani cikkünkben összeszedtük 2015 legígéretesebb befektetési sztorijait a befektetési alapok, állampapírok, valamint a hazai és nemzetközi részvények piacáról.

Befektetés 2015 Ehhez hasonló témákról is szó esik majd a Portfolio soron következő Befektetés 2015 konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Ezek lesznek 2015 slágeralapjai. Év végi felmérésünkben arról kérdeztük az alapkezelőket, hogy melyek lesznek 2015 legnépszerűbb befektetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés