FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Nem akarod az ügynök zsebét tömni? Íme a legolcsóbb biztosítások

Portfolio
Mára már szinte közhellyé vált, hogy a megtakarítási célú (klasszikus és unit-linked) biztosítások drágák, azonban számos biztosítónak van olyan terméke, ami kifejezetten olcsó és akár befektetésként is megállja a helyét. A biztosítókat kérdeztük arról, hogy milyen terméket ajánlanának egy olyan ügyfélnek, aki spórolni akar a költségeken és nem pedig egy ügynök zsebét tömni vele.

Jó az ügyfélnek, rossz az értékesítőnekHa indítanánk egy megtakarítási célú életbiztosítást, vagy netán megkeres egy ügynök azzal, hogy ideje indítani egyet, nem árt azzal tisztában lennünk, hogy az értékesítés után a befolyt biztosítási díj és a levont költségek alapján jutalékot kap az ügynök. Ez egy olyan ár, amit az ügynök szakértelméért és tanácsadásáért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés