Előfizetői tartalom

Százezrek üthetik a markodat, ha odafigyelsz most év végén

Portfolio
Az év vége közeledtével még inkább felértékelődik annak jelentősége, hogy mikorra időzítjük befektetési döntéseinket, mivel nemcsak a kamatadótól szabadulhatunk meg, hanem kedvező adójóváírási lehetőséggel is élhetünk. Ha megtakarításainkat például még év vége előtt TBSZ vagy nyugdíj-megtakarítási számlákon helyezzük el, jelentős kedvezmények üthetik a markunkat a jövő évben, de vannak azért kisebb buktatók is, amelyekre nem árt odafigyelni. Mostani cikkünkben a TBSZ és a nyugdíj-megtakarítási termékek legfontosabb adózási tudnivalóit gyűjtöttük össze.

Én szeretném kezelni a befektetéseimet - TBSZ és NYESZ. 1. Tartós befektetési számla (TBSZ) A tartós befektetési számla (TBSZ) előnye más megtakarítási formákhoz képest, hogy 5 éves lekötés után mentesülhetünk az adófizetési kötelezettség alól, ráadásul minden olyan megtakarítónak optimális választás lehet, aki pénzügyeit saját maga szereti intézni. TBSZ keretében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés