Előfizetői tartalom

Titokzatos befektetés Magyarországon: megszólal a Timberland

Portfolio
Reagált a német befektetési cég, a Timberland Capital, a korábban az oldalunkon megjelent cikkre, valamint az üggyel kapcsolatosan az MNB lépésére. A Timberland szerint a részesedési jogok nem minősülnek pénzügyi eszköznek, ezért nincs törvényi kötelezettségük függő ügynököket használni az értékesítésben, de ettől függetlenül hajlandóak együttműködni az MNB-vel.

A Timberland, kizárólag a Portfolio-nak eljuttatott sajtóközleményében a következő áll: "A Timberland Capital egy német eszközkezelő, mely az Európai Unióban hoz létre és kezel befektetési alapokat és más befektetési lehetőségeket és immáron több mint 20 éves sikeres működésre tekinthet vissza Németországban, illetve az európai piacokon. A Timberland Capital együttműködői...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés