Előfizetői tartalom

Tíz ábrán a leleplezés - Így viselkednek a magyarok, ha a pénzükről van szó

A lelkes Portfolio-olvasók biztosan emlékeznek rá, hogy az októberi, Portfolio Öngondoskodás 2016 konferenciához kapcsoló kérdőívünknél ígértük, hogy hamarosan kiderül, hogy állnak a Portfolio olvasói az öngondoskodás témaköréhez. Az Erstével közösen végzett kutatás eredményei mellett a cikkben szereplő ábrák a konferencia szakmai közönségének válaszait is tartalmazzák, így még szélesebb körű összehasonlítási lehetőséget kapunk arra, hogy miben gondolkodik másként egy átlagos magyar, egy Portolio-olvasó és egy szakmabeli. Érdekes eredmények születtek.

(Az Erste Bank lakossági, reprezentatív kutatása 500 fő megkérdezésével készült, a Portfolio kérdőívét 4056 olvasó töltötte ki, amit ezúton is köszönünk.)Mindenkinek fontos, hogy pénzt tegyen félreLegyen szó egy átlag magyarról, egy szakmabeliről vagy éppen egy Portfolio-olvasóról, mindenkinek nagyon fontos, hogy pénzt tegyen félre. Közülük is leginkább a Portfolio-olvasók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés