Előfizetői tartalom

Itt van Amerika 10 leggazdagabb embere

Portfolio
Idén is közzétette a Forbes a 400 leggazdagabb amerikairól készült listáját. A dobogó három helyezettje változatlan 2014 óta: Bill Gates 76 milliárd dolláros, Warren Buffet 62 milliárdos, Larry Ellison 47,5 milliárdos vagyonnal a leggazdagabbak. A technológiai cégek részvényeinek szárnyán az első tízbe bekerült a negyedik helyre Jeff Bezos, az Amazon.com vezérigazgatója és a hetedik helyre Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója. A lista legnagyobb nyertese egyébként Bezos volt, aki egy év alatt 16,5 milliárd dollár nyereséggel a tizenötödik helyről került fel tavalyról.

CEE Financial Summit 2015 - Bécs, Ausztria Régiós jegybankárok és bankvezérek beszélgetnek egymással CEE Financial Summit című rendezvényünkön. Ne hagyja ki, regisztráljon most! Információ és jelentkezés 10.-7.. 10. Larry Page, Google, 32,5 milliárd dollárForrás: Getty Images9. Jim Walton, Wal-Mart, 33,7...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés