FONTOS Felbolydult a teljes Közel-Kelet – Most szabadul csak el igazán a káosz?
 
Előfizetői tartalom

Quaestor-pénzek: megszereztük a végső számokat

Február 15-ig összesen közel 33 ezer kérelmet fogadott be a Kárrendezési Alap a Quaestor és a Hungária kötvényeseitől, de közülük 10 ezren már semmit sem kapnak. Nagyjából ennyien kaptak ugyanis nullás értesítőt a postával, sokaknál a korábban kapott kamatok levonása állhat a nullás értesítő mögött. A többiek leghamarabb májusban juthatnak hozzá a pénzükhöz, a buda-cashesek viszont még mindig várnak a márciusban felfüggesztett kártalanítás folytatására.

Hungária és Quaestor: tízezren kaptak nullás számlátFebruár 15-ig nyújthatták be a Quaestor és a Hungária ügyfelei kárrendezési kérelmüket a Kárrendezési Alaphoz. Az alap összesen 32 740 kérelmet vett nyilvántartásba, melyből 32 220 a quaestoros és 520 a hungáriás. A Kárrendezési Alaptól megtudtuk, hogy a beérkezett kérelmek között többségében voltak azok, amelyek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés