FONTOS A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán
 
Előfizetői tartalom

Quaestor-ügy: ismét reagált a külügyminisztérium

Portfolio
A külügyminisztérium is megégetheti magát a Quaestor bukásával. Az Index úgy tudja, hogy a csalással gyanúsított cégnél a Szijjártó Péter tárcája alá tartozó több állami cég is jelentős összegeket tartott. A minisztérium sajtóosztálya azt közölte, a Külgazdasági és Külügyminisztérium is vezet számlát a botrányos cégnél, tavaly augusztus óta. Később egy reakcióban azt is elárulták laptársunknak, hogy épp a bukás előtt vették ki a pénzüket a Magyar Nemzeti Kereskedőház vezetői. Ezt követően kedd reggel újabb kommentárt küldött a külügy szerkesztőségünkhöz.

Befektetés – Biztonság A biztonságos befektetésről lesz szó a Portfolio március 31-i befektetői klubján. Információ és jelentkezés Update: kedd reggel újra reagált a külügyminisztérium Az Indextől átvett hétfői cikkre kedd reggel a Külgazdasági és Külügyminisztérium az alábbi kommentárt fűzte:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés