Előfizetői tartalom

Quaestor-ügy: megroppanhat a vád, kizártak egy szakértői véleményt

MTI
Még tavaly decemberben döntött úgy a Fővárosi Trövényszék, hogy kizárja az egyik könyvszakértőt a Quaestor-ügyből, miután felmerült, hogy a szakértő kapcsolatban állhat a Kvantál Zrt.-vel, amely a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt. felszámolója. A törvényszék az ügyből kizárt könyvszakértő szakértői véleményt sem hajlandó figyelembe venni, ami a Fővárosi Főügyészség szerint a későbbiekben az elsőfokú ítélet hatályon kívüli helyezését is eredményezheti.

A Fővárosi Törvényszék kedden hozott végzésében kizárta az egyik szakértői véleményt a Quaestor-ügyben.Az ügy előzménye, hogy a Fővárosi Törvényszék tavaly decemberben zárta ki a Quaestor-ügyből a nyomozás során kirendelt, az igazságügyi szakvélemény elkészítésében társszakértőként részt vevő adó-, járulék- és könyvszakértőt, aki egy másik igazságügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés