Előfizetői tartalom

Rázós hónapok várnak a forintra a nagybefektetők szerint

Portfolio
Az előző hónapban igen volatilis kereskedés jellemezte a forint piacát, az euróval szembeni jegyzések bő 10 forintos sávban ingadoztak. Ami a folytatást illeti, a Portfolio.hu által megkérdezett alapkezelők a hazai fizetőeszköz kilátásaival kapcsolatban pesszimistábbak lettek. Bár a kötvényeknél hosszabb távon óvatosabbak lettek az alapkezelők, ez az eszközosztály saját benchmarkhoz képesti súlyozásában nem mutatkozik meg, ugyanis a felülsúlyzók aránya jelentősen emelkedett.

A felmérésben részt vevő alapkezelők: Buda-Cash, Concorde, Dialóg, Diófa, Equilor, ING, K&H, OTP, Pioneer, Plotinus, Quaestor, Raiffeisen. Mi lesz a forinttal a profik szerint? Igen volatilis kereskedés jellemezte a hazai fizetőeszközt áprilisban: míg az euróval szembeni jegyzések a hónap elején 304 közelében is tartózkodtak, addig április közepén 293 körül is járt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés