Saját magát adta fel bróker Marcsika

2017. március 20. 08:52    
nyomtatás
 
A legújabb információk szerint nem a rendőröknek sikerült a nyomára bukkanniuk Bórker Marcsikának, hanem saját magát adta fel a kun-mediátoros Dobrai Sándorné, akiről úgy tudni, hogy elfogyott a pénze, ezért döntött a feladás mellett - állítja a Bors egy, a nyomozásra rálátó forrásra hivatkozva.

Portfolio Tanácsadó Központ - A jövő lehetőségei itt kezdődnek. Vagyon - profi megoldások

A korábbi hírek még arról, szóltak, hogy tavaly decemberben a rendőröknek sikerült bróker Marcsika nyomára bukkanniuk, a Kun-Mediátor már jó ideje körözés alatt álló vezetőjét Belize-ben fogták el. Azóta a magyar rendőrök már ki is hallgatták a csalással gyanúsított nőt, akiről olyan hírek is terjengtek, miszerint Belize-ben is az itthonihoz hasonló csalással kísérletezett és ezért bukhatott le.

A Bors információi szerint azonban nincs szó újabb csalási kísérletről és az sem igaz, hogy a rendőrök bukkantak rá bróker Marcsikára, ugyanis saját magát adta fel a rendőrségen. Úgy tudni, azért adta fel magát, mert elfogyott a pénze, a korábban magával vitt pár millió dollárt felélte, és a pénztelenséget megelégelve döntött a feladás mellett. Az ügyre rálátó forrás szerint bróker Marcsika akár évekig is eléldegélhetett volna Belize-ben anélkül, hogy elkapták volna.

Az újabb csalási kísérlettel kapcsolatban pedig az állítólagos forrás úgy gondolja, hogy nem volt szó újabb piramisjátékról, mivel Dobrai Sándorné egy külföldi nyelvet sem beszél, így pedig nehéz lett volna hálózatot építeni, ráadásul a Belize-ben élők elég bizalmatlanok, így szinte biztos, hogy tőlük nem lehetett volna sok pénzt kicsalni.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírRovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium