Előfizetői tartalom

Szeretik a profik az OTP-t - Indulhat a rali?

Portfolio
Az előző havi felméréshez képest mind rövid, mind hosszú távon optimistábbak lettek a részvénypiaci kilátásokkal kapcsolatban a megkérdezett alapkezelők - derül ki a Portfolio.hu friss felméréséből. A korábbi hónapokhoz hasonlóan továbbra is az Egis kapta a legtöbb említést, mint kedvenc papír, de a blue chipekkel kapcsolatban is optimistábbak lettek a profik, melyek közül az OTP viszi a prímet a maga 6 említésével.

A felmérésben résztvevő alapkezelők: Aegon, Allianz, Buda-Cash, Budapest, Concorde, Dialóg, Diófa, Equilor, ING, K&H, OTP, Pioneer, Plotinus, Quaestor, Raiffeisen. A ciprusi mentőcsomag körüli bizonytalanság áprilisban már tovatűnt a piacokról, így a vezető nemzetközi tőzsdéken a vevők irányították a kereskedést, annak ellenére, hogy mind Amerikából, mind Kínából több...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés