Előfizetői tartalom

Szlovákiában is átverhette az embereket a piramisjáték-gyanús óbudai cég

Portfolio
Szlovákiában is gyűjthetett betéteket az óbudai székhelyű FXLoop Invesment ottani cége, A Blikk információi szerint Komárom és Érsekújvár környékén is voltak olyan befektetők, akik magasabb hozam reményében tettek be a pénzt a céghez. Magyarországon az MNB már korábban megtiltotta a cégnek, hogy jogosulatlanul gyűjtsön betéteket.

A lap információi szerint a szlovák cég tulajdonosa és vezetője ugyanaz a személy, aki a magyar céget is létrehozta. Úgy tudni, hogy több olyan szlovák befektető is van, aki a magas hozam reményében tette be a pénzét a céghez, de a Blikk információi szerint ők sem kapták még vissza a pénzüket a cégtől. Február elején derült ki, hogy hónapok óta nem fizet egy óbudai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés