Előfizetői tartalom

Több száz quaestoros juthat még pénzhez

Portfolio
A Quaestor Értékpapír felszámolási eljárásában a felszámoló beterjesztette a bíróságnak azokat a hitelezői igényeket, amelyek esetében bírósági határozat alapján történhet meg a kárrendezés; a bíróság soron kívül jár el és megkezdte az igények elbírálását - tájékoztatta a Fővárosi Törvényszék szerdán az MTI-t. Örülhet a hírnek az a 340 károsult, aki a Quaestor Pénzügyi Zrt.-vel állt kapcsolatban, a hitelezői igények elérik az 5 milliárd forintot.

A felszámoló a Quaestor felszámolási eljárása során az igényt bejelentő, de az adós nyilvántartásaiban nem, vagy hiányosan szereplő ügyfelek kárrendezési eljárásának elősegítése érdekében a vitatott hitelezői igényeket beterjesztette a felszámolási eljárásban eljáró Fővárosi Törvényszéknek. A törvényszék szerint ennek azért van jelentősége, mert a törvény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés