Előfizetői tartalom

Üzeni a felszámoló a buda-casheseknek: telefonon is elérhetőek vagyunk

Portfolio
Még október elején írtunk arról, hogy több buda-cashes ügyfélnek is fejtörést okoz a felszámoló erre a hónapra időzített költözése. Ugyanis főként erre a hónapra esik az a 30 napos határidő, amikor az ügyfelek eldönthetik, hogy az NHB Banknál hagyják-e eszközeiket vagy más szolgáltatót jelölnek meg. A költözés miatt a PSFN ügyfélszolgálata csak korlátozottan működik, a felszámoló Portfolio-nak küldött válaszai alapján azonban a buda-cashesek az állomány átruházás ügyében telefonon is elérik a PSFN-t.

A PSFN egy korábbi közleményében tudatta a Buda-Cash ügyfeleivel, hogy költözés miatt az ügyfélszolgálat október 3. és 21. között szünetel, október 24-től indul újra az ügyintézés először csökkentett üzemmódban, majd október 31-től teljes kapacitással. A felszámoló tájékoztatása szerint a költözés ideje alatt ügyintézésre nincs lehetőség az új iroda infrastrukturális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés