Előfizetői tartalom

Veszni hagyják pénzüket a brókercégek károsultjai?

Január végi közleményében számolt be arról a Beva, hogy Buda-Cash és Hungária mintegy 4 ezer ügyfele számára kezdődik meg a kártalanítás összesen több mint 7 milliárd forint értékben. Az alap által közölt adatoknál viszont jóval több károsult van, a kifizetendő kártalanítási összegről már nem is beszélve. Ráadásul három fontos határidő is közeleg, ezért megkérdeztük a Bevát, hányan számíthatnak még a pénzükre és kiderítettük azt is, mi a helyzet a quaestorosokkal. Ami biztos, hogy eddig jóval kevesebben nyújtottak be kártalanítási kérelmet, mint ahányan a Beva szerint erre jogosultak lennének.

Buda-Cash és Hungária: van még kiket kártalanítaniA Beva tájékoztatása szerint mintegy 4 ezren (3733 buda-cashes és 222 hungáriás) vehetik fel a több mint 7 milliárd forintos (Buda-Cash: 6,8 milliárd, Hungária: 191 millió) kártalanításukat a napokban, miután az alap rájuk vonatkozóan már kapott adatokat a felszámolótól.Kapcsolódó cikkünk2016.01.29Buda-Cashesek és hungáriások:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés