Előfizetői tartalom

Vissza fogjuk még sírni a 314-es eurót

Portfolio
Viszonylag csendes hónapja volt a hazai fizetőeszköznek, és a Portfolio által megkérdezett alapkezelők többsége a következő három hónapban sem számít jelentős elmozdulásra az euró-forint kurzusban. Bár 331 forint eurót senki nem vár, a többség szerint 321-331 között mozoghatnak a jegyzések egy éves időtávon. A kötvénypiaci kilátásokat illetően pedig soha nem látott szintű pesszimizmust tükröznek az alapkezelői válaszok hosszabb távon.

A felmérésben részt vevő alapkezelők: Aegon, Allianz, Buda-Cash, Concorde, Dialóg, Diófa, Equilor, Generali, K&H, MKB, OTP, Plotinus, Raiffeisen. Ezt várják a forint piacán a nagyok Az euró-forint kurzus a 314-es szint közelében kezdte augusztust, és bár az orosz-ukrán konfliktus, az egyre erősebb amerikai gazdaság illetve az EKB lazító programja is szolgált izgalmakkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés