Előfizetői tartalom

Durva zuhanás jöhet - Felére eshet az arany ára

Portfolio
Az arany már nagyon közel áll hozzá, hogy durva zuhanásba kezdjen a 700 dolláros árfolyam felé, amely technikailag a következő fontos szint. Ehhez azonban át kell ütnie az 1500 dolláros szintet, amely már számos alkalommal fordította vissza a piacot - mondta Yoni Jacobs a Chart Prophet Capital befektetési stratégája.

Az arany egy heves lefordulás előtt áll. Ha átüti a technikailag rendkívül fontos 1500 dolláros árfolyamot, amely már három alkalommal visszafordította a nemesfémet, a befektetők pánik eladásokba kezdhetnek - figyelmeztetett Yoni Jacobs, a Chart Prophet Capital befektetési stratégája. Az arany technikailag azért sem néz ki igazán jól, mert március óta az árfolyama már a 200...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés