Előfizetői tartalom

Bombameglepetés a vébén - Ezt minden szaki benézte!

Szabics András Zsolt
Sokkal izgalmasabb a focivébé, mint arra a szakértők számítottak, bizton állíthatjuk, hogy a csoportkörök alatt a Portfolio VB Tippjáték versenyzőinek az ereiben is többször megállt az ütő. Bombameglepetésekből nem volt hiány, senki sem számíthatott arra, hogy a Costa Rica-i válogatott játszi könnyedséggel továbbmegy a halálcsoportjából, míg a címvédő spanyolok két vereséggel utazhatnak is haza. Ebből következően a verseny állása is relatíve szoros, az első 10 helyezettet mindössze 12 pont választja el egymástól. Még hosszú az út a dicsőségig és a főnyereményig, a hullámzó teljesítmények alapján akár az utolsó pillanatokban is fordulhat a kocka.

Véget ért a csoportkör a labdarúgó világbajnokságon, izgalmakból és meglepetésekből szerencsére nem volt hiány. Nem is tudhatnák ezt jobban a Portfolio VB Tippjáték résztvevői, akik első sorból nézték végig a küzdelmeket. A ma kezdődő második, egyenes kieséses szakasz előtt úgy gondoltuk, hogy mindenképpen megmutatjuk olvasóinknak, hogy miként is szerepeltek az alapkezelők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés