Előfizetői tartalom

Bekebelezik a megrendült nyersanyagpiaci céget

Portfolio
A világ egyik vezető nyersanyagpiaci kereskedő cége, az Olam International 2012 végén került nehéz helyzetbe egy könyvelési affér miatt, a Temasek állami vagyonalap ezt az időszakot arra használta ki, hogy bevásároljon a társaságba. Most azt is bejelentették, hogy felvásárolnák a még megmaradó pakettet 2,1 milliárd szingapúri dollárért. A tranzakciót már régebb óta pedzegették, szakértők szerint a vége az lesz, hogy a tőzsdei céget kivezetik, ugyanis ezzel sok kellemetlenségtől megszabadulhatnak - írja a Reuters.

Neves külföldi szakértők is elmondják véleményüket a befektetési lehetőségekről a Portfolio.hu vagyonkezelési konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Az Olam International nyersanyagpiaci kereskedéssel foglalkozó társaságra felvásárlási ajánlatot adott a Temasek állami vagyonalap, 2,1 milliárd dollárnyi készpénzt adnának az általuk még nem birtokolt részvénypakettért....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés