Előfizetői tartalom

Áramvonalasítja tevékenységét a Raiffeisen alapkezelője

Portfolio
A Raiffeisen Capital Management bejelentése szerint komolyabb szervezeti átalakítást hajtanak végre Ausztriában, az új elnök-vezérigazgató szerint szükséges az alapkezelési tevékenység leegyszerűsítése. Több céget is egybeolvasztanak, miközben osztályokat is összevonnak. Nagy hangsúlyt fektetnek az intézményi ügyfelek kiszolgálására, hiszen egyes alternatív megoldásokra komoly kereslet mutatkozik - írja az Investment & Pensions.

Ausztria meghatározó alapkezelője, a Raiffeisen Capital Management (RCM) bejelentette, hogy egyszerűsítést hajt végre, ennek részeként beolvasztja a Raiffeisen Vermögensverwaltungsbankot és a Raiffeisen International Fund Advisory leánycéget a Raiffeisen Kapitalanlage GmbH-ba (KAG). Az új elnök-vezérigazgató Michael Höllerer elmondta, hogy a céljuk áramvonalasabbá tenni az alapkezelési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés